icon of England flag
Kontakt: +381 (0)11 3987290

O našoj ambulanti

Osnovana je sa ciljem da se kućnim ljubimcima omoguće što bolja nega i lečenje. M-Vet sarađuje sa brojnim partnerima koji pospešuju naš rad. Vaš kućni ljubimac je siguran u našim rukama.

Vlasnik i osnivač veterinarske ambulante MVet dr vet spec Milan Aleksić već dugi niz godina uspešno se bavi lečenjem kućnih ljubimaca. Mi znamo da vaši ljubimci nisu samo životinje, već odani prijatelji koji gaje neizmernu ljubav prema vama. Upravo takav odnos i mi imamo prema njima.

Image of MVET logotip.
Image of Milan, the CEO of M-Vet.

Dr vet spec Milan Aleksić

Školovan je u Beogradu gde je i diplomirao je 1994. godine na Fakultetu veterinarske medicine. Zvanje specijaliste zdravstvene zaštite mesojeda stekao je 2001. godine, nakon odbrane specijalističkog rada pod nazivom „ Prilog poznavanju etiopatogeneze, dijagnostike, terapije i prevencije babezioze pasa “. Dr Aleksić poseduje Licencu pod brojem 1027, koju izdaje Veterinarska komora Srbije. Svoje višegodišnje iskustvo sticao je pri radu u veterinarskim ambulantama u Beogradu, a svoje znanje je usavršavao i sticao na domaćim i međunarodnim edukacionim skupovima. Oblasti interesovanja su bolesti pasa i mačaka, hirurgija mekih tkiva, dijagnostički imidžing.

Ponosni vlasnik psa i mačke!

Milan's dog.Milan's cat.
Image of Ana, the veterinarian.

Dr vet med Ana Smiljković

Diplomirala je na Fakultetu veterinarske medicine u Beogradu 2004. godine i poseduje Licencu broj 0533. Dr Smiljković je znanje unapređivala kroz rad u veterinarskoj apoteci i veterinarskoj ambulanti u Beogradu kao i na domaćim i inostranim obukama na kongresima i stručnim radionicama. Oblasti interesovanja su ishrana, kožna oboljenja, parazitske bolesti, laboratorijska dijagnostika i obrada rezlutata.

Srećna vlasnica jednog mačora i psa!

Ana's dog.Ana's cat.

Video o našoj ambulanti