vet_O-nama

O nama

Veterinarska ambulanta MVet nalazi se u Beogradu, na Voždovcu u ulici Vojvode Stepe 107. Osnovana je sa ciljem da se kućnim ljubimcima omoguće što bolja nega i lečenje. MVet sarađuje sa brojnim partnerima koji pospešuju naš rad. Vaš kućni ljubimac je siguran u našim rukama.
Veterinarsku ambulantu MVet osnovao je Dr vet spec Milan Aleksić. Rođen i školovan u Beogradu, diplomirao je 1994. godine na Fakultetu veterinarske medicine. Zvanje specijaliste zdravstvene zaštite mesojeda stekao je 2001. godine, nakon odbrane specijalističkog rada pod nazivom „ Prilog poznavanju etiopatogeneze, dijagnostike, terapije i prevencije babezioze pasa “. Dr Aleksić poseduje Licencu pod brojem 1027, koju izdaje Veterinarska komora Srbije. Svoje višegodišnje iskustvo sticao je pri radu u veterinarskim ambulantama u Beogradu, a svoje znanje je usavršavao i sticao na domaćim i međunarodnim edukacionim skupovima. Od septembra 2018. se pridružila i dr vet med Ana Smiljković koja je diplomirala na Fakultetu veterinarske medicine u Beogradu 2004. godine i poseduje Licencu broj 0533.

Naši partneri

merialVIRBAC ANIMAL HEALTH[1] velvet           site_logo     logo-krka marlo_farma bayer-healthcare-animal-health-logo-284px-widelogo1

www.veterinari.cu.rs


W3Counter